Boeken

EXTRA heeft inmiddels drie boeken geschreven en een set veldkaarten uitgegeven.

 

Bushcraft Handboek

Bushcraft Handboek

Het eerste Nederlandstalige Bushcraft boek!
Full-color, 288 pagina's / 7 hoofdstukken: vuur, bivak, water, eten (planten, paddestoelen, vlees en vis), tracking, toepassingen van planten en paddestoelen, op stap.
Veel tekeningen en foto's
, stevige omslag, gebonden, 17 x 23,5 x 1,5.

Meer info

Het Prentenboek

Het Prentenboek

Het Prentenboek is een uitgebreid naslagwerk voor volwassenen over de voetafdrukken van zoogdieren, vogels, amfibieën, reptielen en ongewervelden die voorkomen in Noordwest-Europa. In het boek van 452 pagina’s worden de prenten van ruim honderd soorten behandeld met meer dan 700 foto’s en ruim 350 tekeningen.
Het Prentenboek is gemaakt door René Nauta en Aaldrik Pot.

Meer info

Veldkaarten

Veldkaarten

Een set veldkaarten bestaande uit 10 losse kaarten. Dubbelzijdig bedrukt met de tekeningen van vogels en zoogdieren, zoals ze in HP komen te staan. De prenten komen per familie in beeld (meestal 1:1 weergegeven).

Meer info

Buiten Leven

BUITEN LEVEN, Meer dan 100 EXTRA bushcraft skills

BUITEN LEVEN is een prachtig en praktisch boek voor iedere buitenmens, met passie gemaakt door ervaren buitenmensen (met inmiddels 25 jaar ervaring!).
In 488 pagina's met ruim 850 foto's en illustraties nemen wij je mee in meer dan 100 onderwerpen voor en over buiten. In zekere zin een vervolg op het Bushcraft Handboek maar zeker net zo goed los daarvan te gebruiken.

Meer info